Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ο Ράιαν Γκιγκς πρωταγωνιστής του "ροζ" σκανδάλου που συγκλονίζει την Βρετανία

Ο κόσμος "το είχε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι"...Xιλιάδες χρήστες του Twitter ήξεραν ότι ο Ράιαν Γκιγκς ήταν αυτός που είχε συνάψει εξωσυζυγική  σχέση με παίκτρια ρεάλιτι και προσπαθούσε μέσω της δικαστικής οδού να σταματήσει την αποκάλυψη του ονόματος του...Οι εφημερίδες και τα μέσα ενημέρωσης γνώριζαν, αλλά δεν μπορούσαν να δημοσιοποιήσουν το όνομα. Το έπραξε λοιπόν ένας βουλευτής στην αίθουσα του κοινοβουλίου που φυσικά απολαμβάνει κοινοβουλευτικής ασυλίας. Ανέφερε το όνομα  του Ράιν Γκιγκς, του ουαλού σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Ο Τζον Χέμινγκ, είπε ότι ο Γκιγκς ήταν αυτός που προσπάθησε να εμποδίσει τις εφημερίδες του Νησιού από το να δημοσιοποιήσουν την εξωσυζυγική του σχέση με πρώην παίκτρια ριάλιτι. Τόνισε ότι δεν πρέπει να εμποδίζεται η δημοσίευση ονομάτων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Το όνομα του Γκιγκς είχε κυκλοφορήσει από τουλάχιστον 75.000 χρήστες του Τwitter".

Νωρίτερα, εκπρόσωποι των εφημερίδων απευθύνθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να αναιρεθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που τους απαγόρευαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του Γκιγκς με την Ιμοτζεν Τόμας, πρώην παίκτρια ριάλιτι, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.


Η Ίμοτζεν Τόμας

Η Τόμας είχε φιλοξενηθεί πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε αποκαλύψει ότι στο παρελθόν είχε συνάψει σχέση με πολύ γνωστό ουαλό ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα στην Αγγλία να... οργιάζουν σχετικά με τον Γκιγκς, αλλά χωρίς να υπάρχουν οι αποδείξεις!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=95693#ixzz1NCz4fZCT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου